Hirdetés

A galaxis őrzői - A legnagyobb easter egg még felfedezésre vár!

|

Hirdetés

Minden Marvel film számos easter egget tartalmaz, melyek utalnak egy későbbi, vagy korábbi filmre, esetleg a képregényre, amelyen épp az aktuális film alapul. De talán ez legjobban a tavalyi év egyik legnagyobb durranására, A galaxis őrzőire igaz. Ez az űreposz olyan sok rejtett nyomot, utalást tartalmaz, hogy még mindig maradt olyan, mely a homály leple alatt bujkál a rajongók szemei elől. A napokban viszont kiderült, hogy a legnagyobb easter egget sem találta meg még senki. Felfedezik-e valaha? Még 2014 novemberében, mikor is a Galaxis őrzői megjelent DVD-n és Blu-ray-en, a rendező James Gunn egy kihívást intézett a rajongók felé. Azt mondta, hogy még mindig rengeted dolog vár feltárásra a film kapcsán, ezért arra kért mindenkit, hogy nézze meg újra és újra a filmet nyomok után kutatva. Ez működött is, és a rajongók minden egyes képkockát átvizsgáltak. Ám úgy fest, valami felett még így is elsiklott mindenki, ugyanis a rendező a minap a saját Facebook oldalán egy rövid Kérdezz-Felelek során elmondta:

Még nem találták meg az összeset. A legnagyobbat még senki sem fedezte fel. De talán egyszer majd valaki közel kerül hozzá.
Ez a bejelentés minden bizonnyal újabb intenzív vadászatot indít az easter eggek után a rajongók körében. Néhányat ugyan könnyű lehetett megtalálni, mint pl.: a stáblistás jelenetben feltűnt Howard a Kacsát, viszont van/volt egy pár, melyhez éles szem kell, mint pl.: a Morag templomban, ahol Peter Quill megtalálta a gömböt, ha jól szemügyre vesszük az épület oldalát, kivehetőek a híres végtelen kövek. Persze lehet, hogy a már említett nagy easter egget páran már felfedezték, csak éppen senkinek sem fedik fel az illető(k). Nem tudni. Viszon James Gunn mindig is nyitott és közvetlen volt, ha a filmjeiről érdeklődtek a rajongók. Nem szokott hazudni, esetleg félrevezetni karakterektől, vagy egyéb más dolgokról. Élvezi a játékot, és valószínűleg nem babrált ki a rajongókkal, mikor azt mondta, hogy figyeljenek és keressék az összes kis nyomokat. Szóval ez az óriási easter egg még mindig felfedezésre vár, valahol. Mit gondoltok, megfogja bárki is találni még A galaxis őrzői vol. 2 előtt, mely 2017-ben debütál?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.