Hirdetés

A Galaxis Őrzői - Bradley Cooper mint Star Lord?

|

Érdekes dolgok láttak napvilágot. Pletykák szerint Bradley Cooper érdeklődött a Galaxis Őrzői csapat vezetőjének, Star Lord szerepéért, sőt, állítólag rákérdezett Ant-Manre is.

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy Cooper (The Hangover, Limitless) nevét szuperhősök eljátszásáért hozzák szóba, ugyanis felmerült már mint Green Lantern vagy The Flash. Azonban Cooper neve a lista tetején a képregény író Mark Millar Supercrooks filmjén van, amely jelenleg előkészítő folyamatban van. Star Lord szerepe egyesek szerint jól állna neki, mert a parancsait a száraz és szarkasztikus humorával vegyítve adná ki, de ha szükség van rá, átmenne kellő komolyságba és Star Lord karakterét majdnem olyan szintre emelhetné, mint Robert Downey Jr Tony Stark-ét. A Galaxis Őrzői magában rejti annak a lehetőséget, hogy a Star Warshoz hasonló, óriási kozmikus területre összpontosíthat. Érdekes dolog még, hogy Ant-Man és Star Lord szerepére Nathan Filiont is sokszor szóba hozták már. Logikus döntés lenne, hogy megosztanák a szerepet... Egyik színész az egyik, másik színész a másik szerepet kapná.Ti milyen szereposztást látnátok szívesen?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.