Hirdetés

A galaxis őrzői - Chris Pratt és David Bautista meghallgatása

|

Hirdetés

A színészek kiválasztása talán az egyik legfontosabb feladat a film előkészületei során, ezért is végzik ezt a feladatot szakképzett emberek. A meghallgatások olyan nagy blockbustereknél, mint A galaxis őrzői esetében, általában több fordulósok, és sokszor csak hónapokkal később tudja meg a színész, hogy kiválasztották. Miután sikerült leszűkíteni a kört, általában hat embernél nem többre, akkor jöhetnek az úgy nevezett screen testek. Itt egy másik színésszel (aki már fix) kell eljátszani egy jelenetet a filmből. A készítők szinte már majdnem biztosak a dolgukban ebben a szakaszban, ilyenkor leginkább az emberek közötti kémiát tesztelik és hogy az adott színész, hogy "mutat" a karakter képében. Lehet, hogy fel kell venni valamilyen jelmezt, vagy sminket próbálnak meg hasonlók. Itt megnézhetitek, hogy ment ez a gyakorlatban Chris Pratt és David Bautista esetében:

Persze ezek nagyon elnagyolt felvételek lesznek, mert többnyire csak a szöveget játszák el a színészek a saját elképzelésük szerint, még nincs rendező, aki írányítaná őket. Lehet, hogy a forgatókönyv sincs teljesen készen, de mivel Bautistán szinte full smink van, ez valamikor a meghallgatások végén készülhetett. Összehasonlításképpen itt a jelenet a filmből: https://www.youtube.com/watch?v=KiAFwV2emZQ A galaxis őrzőinek második része 2017. május 5-én kerül a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.