Hirdetés

A Galaxis Őrzői: Cosmo is csatlakozik?

|

A James Gunn Twitter nem rég megnevettette a rajongókat, ugyanis megosztott egy képet egy űrruháról, ami valószínűleg egy kutyáé.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy Cosmo, (aki egy orosz kutya, akit kilőttek az űrbe a hidegháború idején) megjelenik-e a Galaxis Őrzőiben -ami ugye újabb találgatásra ad okot- ha másért nem is, de megnevettette a rajongóit. Cosmo-ról azt lehet tudni, hogy az űrben magas szintű pszionikus képességek tulajdonába jutott. Ezzel képes bárkivel telepatikusan is beszélgetni. A képességei megfelelnek egy normál kutyának, élesebb hallás és kifinomult szaglás. Ezeken felül Cosmo rendelkezik magas szintű telekinetikával is. Magas fokú biztonságtechnikai tudása van. Egy igen fejlett hajón szolgált, mint biztonsági főnök. Onnan végül távozott és utazásai során Rocket Raccoon-nal társult és együtt kalandoztak. Végül ő is a társával tartott, amikor a Galaxis Őrzői-ről hallottak. Ő is csatlakozott a csapathoz és újra elfoglalhatta a régi és talán kedvenc munkásságát, azaz ő lett az új hajó biztonsági főnöke.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.