Hirdetés

A Galaxis őrzői írója készíti a Captain Marvel forgatókönyvét

|

Hirdetés

A Marvel Studios feje nemrég megígérte, hogy hamarosan több információt is elárulnak a Captain Marvel stábjáról és állták a szavukat, ugyanis ma bejelentették, hogy írókat kapott az első női szuperhősfilmjük, a 2018-ra várható Captain Marvel. A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy Nicole Perlman, a Galaxis őrzői társírója és Meg LeFauve, az Agymanók társírója készítik el a Captain Marvel forgatókönyvét. Kevin Feige már mindkettejükkel találkozott külön-külön és meghallgatta az elképzeléseiket, de annyira tetszett neki mindkét koncepció, hogy végül úgy határoztak, hogy a kettő kombinációját kapjuk.

captain-marvel-comics-cover
A képregényekben Captain Marvel egy Carol Danvers névre keresztelt Air Force pilóta, akinek a DNS-e egy baleset után összeolvad egy Kree-ével és szupererőre tesz szert. A korai tervek szerint a Bosszúállók: Ultron korában is felbukkant volna, de végül Feige és társai elvetették az ötletet, nem akarták bemutatás nélkül, egyből bedobni a mélyvízbe.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.