Hirdetés

A Galaxis Őrzői - Karen Gillan is csatlakozik

|

A Doctor Who fanok örülhetnek, hiszen a jó doktor segédje, Karen Gillan hivatalosan is csatlakozott A Galaxis Őrzőinek stábjába.

Hirdetés

Még pontosan nem tudni, hogy kit fog alakítani James Gunn filmjében, az azonban már bizonyos, hogy az őrzők egyik fő ellensége lesz, de nagyon el kell csúfítaniuk a kisasszonyt, hogy ne legyen szimpatikusabb a jófiúknál. A sötét oldalon segítségére lesz Lee Pace és Michael Rooker, úgyhogy Chris Pratt-nekZoe Saldana-nak, and David Bautista-nak nem lesz könnyű dolga. Hozzájuk csapódik még egy sétáló fa, és egy beszélő mosómedve, az ő megszemélyesítőiükről azonban még nincs hivatalos információ. A Galaxis Őrzőinek forgatása a nyáron megkezdődik Londonban, az amerikai bemutató dátuma 2014 augusztus 1.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.