Hirdetés

A galaxis őrzői - Készül az animációs sorozat!

|

A New York Comic-Con 2014 keretén belül a Marvel és a Disney bejelentette, hogy jövőre elrajtol A galaxis őrzői animációs sorozat és már az első trailer is nézhető.

Hirdetés

Marvel televíziós részlegének feje, Jeph Loeb megerősítette, hogy az őrzők (Űrlord, Mordály, Groot, Gamora és Drax) egy animációs sorozattal térnek vissza, valamikor 2015-ben tűzik majd műsorra a Disney XD csatornán. Egyelőre nem tudni, hogy miről fog szólni a széria és a készítőket is homály fedi, de várhatóan részese lesz a Marvel Filmes Univerzumnak, ahogy a S.H.I.E.L.D. ügynökei és a jövőre érkező további sorozatok is. Trailer és poszter vár rátok a kattintás után.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.