Hirdetés

A galaxis őrzői vol. 2 - videoklipet kap David Hasselhoff dala

|

James Gunn kimaxolja a lehetőségeket.

Hirdetés

A galaxis őrzői első és második részét jegyző James Gunn maga jelentette be Facebook oldalán, hogy klip készül a The Sneepers Guardians Inferno című számához, ami a Vol. 2 stáblistájának végén volt hallható, és amihez maga David Hasselhoff énekelt fel pár sort. A dalt Gunn és Tyler Bates zeneszerző együtt írták meg, és ha a közelgő videó legalább olyan őrületes lesz, mint a tegnap hozzá debütált poszter, akkor tényleg kimaxolták a film adta lehetőségeket.

Hirdetés

Majd meg haltam, hogy ezt bejelenthessem, mert talán ez a legnagyszerűbb dolog, amin valaha dolgoztam: egy videó a "Guardians Inferno" dalhoz, amit Tyler Bates-sel közösen írtam meg. A galaxis őrzői vol. 2 otthoni megjelenésekor láthatjátok majd.
A Vol. 2 elérhető lesz augusztus 8-án digitálisan, augusztus 22-én pedig megjelenik DVD, Blu-ray és 4K UltraHD (!!!) kiadásban.

Gunn egyébként nem véletlenül emelte ki három felkiáltójellel az UltraHD megjelenést, ugyanis ez az első alkalom, hogy bármelyik Disney-film megjelenik ebben a változatban, a rendező pedig igen boldognak tűnik miatta - amit persze meg tudunk érteni. A galaxis őrzői 2. egyébként is elég jó választás egy 4K kiadáshoz, lenyűgöző látvány tárul elénk szinte végig a film során. A hazai DVD és Blu-ray megjelenésről még nincs pontos információnk, de minden bizonnyal be fogunk róla számolni a maga idején.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.