Hirdetés

A galaxis őrzői Vol. 2 - Gigantikus Groot érkezhet a folytatásban

|

Hirdetés

Az egyik legemlékezetesebb pillanata a tavalyi év egyik legjobb filmjéből, A galaxis őrzői-ből (Guardians of the Galaxy) kétség kívül Baby Groot feltűnése volt, mikor is a film végén táncolni kezdett a Jackson 5 "I Want You Back" című számára, miközben a háttérben Drax, a pusztító (Dave Bautista) épp a pengéit tisztította. A jelenet viszont felvetette az egyik legnagyobb kérdést a folytatással kapcsolatban, hogy vajon A galaxis őrzői Vol. 2-ben milyen nagy, vagy éppenséggel milyen kicsi is lesz Groot. Miközben Az utolsó boszorkányvadász (The Last Witch Hunter) című filmjét népszerűsíti Vin Diesel, egy interjú során elárulta, hogy ő bizony egy gigantikus Grootot szeretne viszont látni:

Beszéltem róla James Gunn-nal. Nem tudom, hogy mi lesz a végső döntés, de én egy gigantikus Grootot szeretnék látni. Elképzeltem, amint bekerül egy erdőbe, és miután elfogyasztja az összes fát, mekkorára nőne! Fantasztikus lenne látni egy ilyen óriás Grootot.
Még januárban hintette el Gunn azt a lehetőséget, hogy a Baby Groot valójában Groot fia, és hogy Groot halott, de ez nem lett megerősítve. A rendező azt is feltárta, hogy Vin Diesel fogja továbbra is kölcsönözni fogja a hangját, de nem tudni, vajon fog-e bővülni a szókincse, vagy továbbra is csak annyit fog tudni mondani, hogy "Én vagyok Groot". (A Galaxis őrzői végén ugyanis már elhangzott tőle a "Mi vagyunk Groot" mondat, ezért elképzelhető, hogy az új részre már megtanul néhány új szót.) A folytatásról sajnos egyenlőre csak annyit tudni, hogy a főszereplők, mint Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax, a pusztító) és Bradley Cooper (Rocket Racoon, vagy magyarul Mordály hangja) várhatóan visszatérnek, csakúgy, mint Karen Gillan (Nebula) és Michael Rooker (Yondu) is. A rendező a közelmúltban viszont azt is elárulta, hogy egy új karakter, valamint egy új idegen faj, a ’Sneepers’ is bevezetésre kerül az univerzumba (amelyet eredetileg betiltott a Marvel jogi osztálya, ugyanis a Sneeper szó izlandi nyelven „csiklót” jelent), és azt is megtudjuk, ki Star-Lord apja. James Gunn már megkezdte az előkészületeket Atlantában a Galaxis őrzői Vol. 2-höz, melynek hivatalos munkálatai január-február környékén kezdődnek majd meg. A premier időpontját is már régóta tudni, mely 2017. május 5-re esik, és most, hogy a forgatás hamarosan megkezdődik, remélhetőleg az új történet részleteiről is apránként lehull majd a lepel. Mit gondoltok, Ti szeretnétek egy gigantikus Grootot látni a folytatásban?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.