Hirdetés

Zseniális videoklipen David Hasselhoff dala A galaxis őrzői vol. 2-ből

|

Hasselhoff, a film színészei és még Stan Lee is megfordul A galaxis őrzői 2. részében hallható dal hivatalos videójában.

Hirdetés

Néhány hete írtuk meg, hogy hivatalos videoklip készül a The Sneepers Guardians Inferno című számához, ami A galaxis őrzői vol. 2 stáblistájának végén volt hallható, és amihez maga David Hasselhoff énekelt fel pár sort. A James Gunn rendező és Tyler Bates zeneszerző által megálmodott dal videója a tegnapi nap folyamán az ígéretekhez hűen felkerült a világhálóra, ami még azt az őrületet is felülmúlta, amire a legtöbben számítottunk volna. Lessétek meg lejjebb magatok is!

Hirdetés

A galaxis őrzői legújabb felvonása jövőhéttől lesz elérhető a videótárakban, hamarosan pedig DVD-n és Blu-rayen is megjelenik, rajta ezzel a gyöngyszemmel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.