Hirdetés

A galaxis őrzői vol. 2. - James Gunn elhessegette a pletykákat

|

Hirdetés

Az eddig kevésbé ismert bűnözőkből a galaxis megmentőivé avanzsáló szupercsapat a tavalyi nyár egyik legsikeresebb filmje volt. A rendező, James Gunn előszeretettel cseveg rajongóival a Facebookon és a Twitteren egyaránt. A mai nap a Twitter felülete gyulladt fel, amikor Gunn megválaszolt néhány égető kérdést a Galaxis őrzői második részével kapcsolatban, pontosabban, hogy mire is számíthatnak a rajongók a folytatásban. Miután Hulknak nyoma veszett a Bosszúállók: Ultron kora befejezésében, a legtöbb rajongó spekulálni kezdett a zöld dühöngő pasi jövőjével kapcsolatban. A legtöbben a méltán népszerű Planet Hulk képregényen alapuló mozifilmre számítottak, mások pedig a Galaxis őrzői folytatására tették voksukat Hulk legközelebbi felbukkanását illetően. Ha már a Polgárháborúban nem láthatjuk, valahol máshol kell lennie. Hát, ez a valahol máshol nem a Galaxis őrzőinek közelében lesz, ugyanis Gunn Twitteren kijelentette, hogy Hulk semmiképpen nem lesz benne a Galaxis őrzői vol. 2-ben. https://twitter.com/JamesGunn/status/641004448303550469?ref_src=twsrc^tfw Kétség sem fér ahhoz, hogy a Galaxis őrzői első részének legjobb része a zene volt. Gunn azt is elárulta, hogy már kiválasztotta az Awesome Mix vol. 2. kazetta következő zenéit. A rajongóknak még várniuk kell, hogy megtudják mely számok csendülnek majd fel a pop és a rock aranykorából, de azt már tudjuk, hogy a kazettán 12 zenének jutott hely és az is kiderült, hogy a zenei aláfestés többi része is készülőben van. https://twitter.com/JamesGunn/status/641005042082779136?ref_src=twsrc^tfw A galaxis őrzői vol. 2. 2017-ben kerül majd a mozikba. Ti csalódottak vagytok, hogy Hulk nem lesz a filmben? Ha már felmerült a zene, nektek melyik volt a kedvenc számotok a vol. 1-ből?

awesome-mix-vol-1-guardians-of-the-galaxy-104088
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.