Hirdetés

Spoiler: Kurt Russell lehet az egyik kulcsfigura A galaxis őrzői Vol. 2-ben?

|

Hirdetés

Mint az már korábban kiderült, a Marvel egy karizmatikus főgonoszt szeretne a vásznon látni A galaxis őrzőinek második részében, amihez megpróbálták megnyerni a nagyszerű Matthew McConaughey-t, ám ő sajnos visszautasította a szerepet. De a stúdió továbbra sem tett le arról a tervéről, hogy a casting szempontjából is robbantsanak egy nagyot a film kapcsán, így most egy másik kulcsszerepbe keresik a megfelelő személyt, és úgy tűnik meg is találták, ugyanis egy meg nem erősített információ szerint Kurt Russell hamarosan csatlakozhat a stábhoz, aki (és itt most egy nagy SPOILER következik, de a biztonság kedvéért fehérrel írom le, így aki tényleg kiváncsi, az jelölje ki az egérrel a kihagyott részt, ahol a titok rejlik): Star-Lord apját játszhatja majd el Érdekes választás, viszont szerény véleményem szerint Russell tényleg a megfelelő személy lehet erre a különleges szerepre. A hír azonban figyelmeztet minket arra, hogy a Marvel még nem kínálta fel a lehetőséget Russellnek, de rövidesen összejöhet egy megbeszélés a két fél között. A forgatás várhatóan februárban veszi kezdetét, így remélhetőleg legkésőbb addigra már tényleg tudni fogjuk azon színészek neveit, akik főbb szerepekre csatlakoztak ehhez az űreposz folytatáshoz. A galaxis őrzői Vol. 2 2017. május 5-én érkezik a mozikba. Mit gondoltok, szerintetek Kurt Russell megfelelne az említett karakternek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.