Hirdetés

A galaxis őrzői Vol. 2 - Matthew McConaughey visszautasította a főgonosz szerepét!

|

Hirdetés

Az író-rendező James Gunn már javában az előkészületeken dolgozik Atlantában, hogy februárban minden gond nélkül megkezdődhessen a A galaxis őrzői vol. 2 (Guardians of the Galaxy Vol. 2) forgatása. Azt már tudjuk, hogy nem egy új karakterre számíthatunk majd a folytatásban, ám most két érdekes információ is kiderült az eddigi castingról. Az egyik, hogy az újonc Pom Klementieff (Oldboy) már leszerződött egy rejtélyes szerepre, míg a másik, (ami ennél kicsit nagyobb horderejűbb), hogy a Variety szerint a Marvel és James Gunn az Oscar-díjas Matthew McConaugheyt akarták megszerezni az idáig ismeretlen gonosz bőrébe, ám ő visszautasította a szerepet. Bennfentesek azt állítják, hogy a végső döntést a főgonoszt illetően a következő két hétben kell meghozni, de nem világos, hogy ki az első számú jelölt most, hogy McConaughey nem vállalta el a szerepet. A színész még májusban árulta el, hogy már felajánlott neki a Marvel és a DC is egy munkát neki, de azt nem mondta el, hogy melyik forgatókönyvet olvasta el. Érdemes megjegyezni, hogy James Gunn nem fejezte be a forgatókönyvét június elejéig, így nem valószínű, hogy azt olvasta el Matthew, különösen azután, hogy Variety szerint a színész csak nemrég utasította vissza a gazember szerepét. Ami Pom Klementieffet illeti, Ő az első új színész, aki csatlakozott a Chris Pratt (Star-Lord), Vin Diesel (Groot), Zoe Saldana (Gamora), Bradley Cooper (Rocket Raccoon) és Dave Bautista (Drax the Destroyer) főszereplésével készülő kalandhoz. Klementieff többnyire Franciaországban dolgozott olyan filmekben, mint a Borderline, Sleepless Night és a Delicacy, míg az amerikai debütálása a 2013-as Oldboy remake-ben volt. A galaxis őrzői folytatását ismét James Gunn rendezi a saját forgatókönyve alapján, míg a producer Kevin Feige lesz. A rendező már rengeteg részletet hintett el a történetről az elmúlt évben, beleértve pl.: hogy ki Star Lord apja, aki nem lesz ugyanaz a karakter, mint a képregényekben, Json. A forgatás hamarosan elindul, így remélhetőleg újabb részletek kerülnek a felszínre. A galaxis őrzői vol. 2 2017. május 5-én érkezik a mozikba. Nektek van elméletek arról, hogy kit alakíthat majd Pom Klementieff?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.