Hirdetés

A Galaxis Őrzőiből a Jurassic World élére

|

Chris Pratt nagyon belenyúlt a tutiba: nemrég derült ki, hogy a Galaxis Őrzői egyik hős tagja lesz, valamint szinkronizál A LEGO kalandban is, most pedig a Jurassic World stábjának élén üdvözölhetjük.

Hirdetés

Miért szerepelj csak egy menő franchise-ban, ha kettőben is ott lehetsz? Chris Pratt valószínűleg ezzel a felfogással éli mindennapjait, hiszen amellett, hogy a Galaxis Őrzőinek csapatát fogja vezetni, megerősítették, hogy a Jurassic World főszerepe is az övé. Arról, hogy kit fog alakítani, egyelőre nincs infónk, mint ahogyan azt sem tudjuk, hogy a film miről fog szólni, de az már legalább világos, hogy 22 évvel az első film eseményei után játszódik majd. Pratt mellett egyébként Bryce Dallas Howard, Nick Robinson és Ty Simpkins is aláírt a filmre, amelynek forgatása június másodikán kezdődik Louisanában, majd 2015. június 12-én megérkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.