Hirdetés

A Gengszterkorzó sztárja két franchise-hoz is csatlakozik

|

Hirdetés

A Gengszterkorzó utolsó évada után úgy tűnhetett, hogy Michael K. Williams a Chalky White nevű karakterével együtt a háttérbe húzódott, de ez csupán ideiglenes távollét volt a képernyőktől. A színész valószínűleg megirigyelte a szintén sorozat berkekből kitörő Chris Pratt pályafutását, és rögtön két franchise-hoz is aláírt. A jövő nyáron érkező Szellemirtók rebootban, illetve a Michael Fassbender nevével fémjelzett Assassins Creed játékadaptációban is látni fogjuk 2016-ban. [caption id="attachment_55903" align="alignnone" width="300"]

Michael K. Williams két új franchise-ben öregbítheti a hírnevét
Michael K. Williams két új franchise-ben öregbítheti a hírnevét[/caption] Mindkét szerepével kapcsolatban még nagy a titkolózás, mindenesetre annyi kiderült már, hogy egy Hawkins nevű figurát fog alakítani a Szellemirtókban. Amint végez a most zajló New York-i forgatással, már tovább is fog állni az Assassins Creedhez, ahol a jelek szerint nagy fontossággal fog bírni a jelenléte, ugyanis Fassbender mögött a második legfontosabb férfi karakter lesz a történetben. És igen, egyáltalán nem meglepő, de utóbbi franchise-ban több filmen keresztül is számítanak Williamsre, pedig még meg sem jelent az első a sorban! Bár az tény, hogy a 20th Century Foxnál nem nagyon kell aggódniuk a film sikere miatt, elvégre hatalmas bázisa van a játéknak, amin alapszik. Williams egyébként nem fordított teljesen hátat a TV-biznisznek. Idén még szerepelni fog a SundanceTV sorozatában, a Hap and Leonardban, ami egy kelet-texasi  zsarupárosról fog szólni, valamint a The Spoils Before Dying című vígjáték minisorozatban. Előbbi széria ősszel, míg a detektív vígjáték már ezen a héten el fog startolni.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.