Hirdetés

A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III - Charlie Sheen képeken

|

Charlie Sheen a Két pasi meg egy kicsi után is ugyanúgy élvezi az életet és sorra kapja a szerepeket: az Anger Management című sorozat mellett aláírt Roman Coppola vígjátékára is.

Hirdetés

Az Enrertainment Weekly lehozta az első képeket a Charlie Sheen nevével fémjelzett A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III című komédiából, melyben Sheen mellett Mary Elizabeth Winstead, Bill Murray, Jason Schwartzman és Patricia Arquette villoghat. A filmet Roman Coppola (CQ, Holdfény királyság) írta és rendezte, a sztori pedig a következőképp alakul: Charles Swan III (Charlie Sheen) egy olyan grafikus dizájner, akiért oda vannak a nők, ráadásul piszkosul gazdag és sármos is, a népszerűségéről nem is beszélve. Amikor azonban barátnője szakít vele nőügyei miatt, az élete egy csettintésre elromlik. Charlie kétségei közepette elkezd fantáziálni korábbi félrecsúszott kapcsolatairól és ezek segítik hozzá ahhoz, hogy beteljesedjen élete. Remélhetőleg Francis Ford Coppola fia nem hoz szégyent a családi névre és minőségi vígjátékot kanyarít nekünk, ami a tervek szerint még idén kiadásra kerül.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.