Hirdetés

A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III - Újabb képek

|

Újabb képeket kaptunk a Charlie Sheen nevével fémjelzett, hosszú és kimondhatatlan nevű vígjáték, amelyből igazán kaphatnánk már egy előzetest is a képek dobálása helyett.

Hirdetés

Charles Swan III (Charlie Sheen) egy olyan grafikus dizájner, akiért oda vannak a nők, ráadásul piszkosul gazdag és sármos is, a népszerűségéről nem is beszélve. Amikor azonban barátnője szakít vele nőügyei miatt, az élete egy csettintésre elromlik. Charlie kétségei közepette elkezd fantáziálni korábbi félrecsúszott kapcsolatairól és ezek segítik hozzá ahhoz, hogy beteljesedjen élete. A filmet Francis Ford Coppola fia, Roman Coppola (Holdfény királyság) rendezi, a stábba még Mary Elizabeth Winstead, Bill Murray, Jason Schwartzman és Patricia Arquette írt alá, akiket a folytatásban található képeken láthatunk. A premier valamikor 2013 februárjában esedékes a tengerentúlon, a hazairól nincs infó.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.