Hirdetés

A Goosebumps nemzetközi trailere tele van humorral

|

Hirdetés

Júliusban már láthattuk az első előzetest Jack Black legújabb filmjéből, a Goosebumpsból, melyben a Jumanjiban látottak módjára kelnek életre R.L. Stine szörnyei az általa írt könyvek lapjaiból. Most megkaptuk a második, nemzetközi trailert, melyből szintén világossá válik – ha eddig maga Jack Black neve nem tette volna azzá – hogy a Goosebumps (libabőr) a nevével ellentétben inkább a vígjáték műfajhoz fog közeledni, semmint a horrorhoz. https://www.youtube.com/watch?v=ByrhGKSk4mA Ettől függetlenül továbbra is várjuk a filmet, mely az eddig látottak alapján üdítő szórakozásnak ígérkezik Halloween környékére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.