Hirdetés

A Grace klinika következő évadja a koronavírus-járvány köré épülhet

|

A fiktív kórházat is elérte a járvány.

Hirdetés

Ahogy az élet oly számos területébe, úgy a Grace klinika 16. évadjába is beleszólt a világszintű pandémia, amit gyakorlatilag idő előtt volt kénytelen befejezni az ABC csatornája. Válaszcsapásul az orvosi dráma 17. szezonja a koronavírus-járvány és annak hatásai köré építi fel történetét az Entertainment Weekly értesülései szerint.

Hirdetés

A Television Academy által szervezett "karantén-streaming" panel során a széria producere, Krista Vernoff beszélt arról, hogy a sorozat egyik elengedhetetlen eleme, hogy a való élet orvosainak történetét is beleszőjék a Grace-klinika eseményeibe. Az írók hivatásos orvosokkal találkoznak, majd hosszas beszélgetések után eldönti, hogyan és milyen mélységekben tudnák implementálni az epizódokba az elhangzott történetet. Idén azonban ezeknek az összeüléseknek egészen más hangulata volt Vernoff szerint.

Minden évben orvosokkal találkozunk, hogy elmesélhessék nekünk az általuk megélt történeteket, ilyenkor pedig a legviccesebb és legőrültebb sztorikat is meghallgatjuk. Ám idén ez sokkal inkább egy terápiának érződött. Több orvos is először nyílt meg az elmúlt hónapokban tapasztaltakkal kapcsolatban - remegve, a könnyeikkel küzdve meséltek, mintha egy háborúból tértek volna vissza. Egy háborúból, amire nem voltak felkészítve.

Mindezeket hallva több, mint valószínű, hogy a Golden Globe és többszörös Emmy-díjas sorozat soron következő szezonja hangsúlyos szerepet szentel majd a koronavírus-járványnak, amit ha kellő empátiával és ízlésesen visznek a tévé-képernyőkre, akkor még akár egy maradandó élményt is adhat a 2005 óta futó sorozat rajongóinak.

Ti nézitek még Meredith Grey és csapatának orvosi drámáját?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.