Hirdetés

A Gravitáció rendezője készíti el a Harry Potter spin-offot?

|

A Harry Potter soron következő mellékszála a Legendás állatok és megfigyelésük filmváltozata lesz, amelyet könnyen a Gravitáció rendezője dirigálhat, ha a produceren múlik.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy mozi készül a Legendás állatok és megfigyelésük című J.K. Rowling könyvből, amelynek forgatókönyvét maga az írónő körmöli és a Warner Bros. teljes támogatását élvezi, hiszen újabb dollármilliókat remélnek a spin-off elkészítésétől. David Heyman, a film producere elárulta a Vulture magazinnak, hogy jelen pillanatban Rowling még dolgozik a szkripten, ezért még a forgatást sem tudták elkezdeni. Majd azt nyilatkozta, hogy szerinte a harmadik Harry Potter mozit (Harry Potter és az Azkabani fogoly - a személyes kedvencem) rendező Alfonso Cuarón - aki előtt mellesleg most tárva-nyitva áll Hollywood a Gravitáció sikerének és fogadtatásának köszönhetően - remek választás lenne a direktor szerepére és ha rajta múlik, ez meg is valósul. Amennyire tudjuk, jelenleg a stúdió még nem folytat tárgyalást sem Cuarónnal, sem más rendezővel, de ha már a producer is őt szeretné, ez jó kiindulási alap lehetne. Ti szeretnétek Cuarónt a Legendás állatok és megfigyelésük élére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.