Hirdetés

A halál hídja

|

A Végső állomás-filmeknek szinte védjegye, hogy egy hosszú, aprólékosan kidolgozott és meglepő fordulatokkal teli akció-horror jelenettel kezdődik...

Hirdetés

Az Végső állomás 5. elején egy híd szakad le: és a filmesek csak hosszú, az egész világot felölelő keresés után találták meg a megfelelőt: a vancouveri Lions Gate-hidat. Az 1823 méteres függőhidat egy 111 méter magas torony tartja, alatta 61 méter magas hajók haladhatnak át, és csak a 14 tonnánál nehezebb kamionoknak kell kerülőutat keresniük. Mivel a hídon naponta 70 ezer autó halad át, hiába szeretett bele a rendező a csodálatos építménybe és az azt körülvevő hegyekbe: a stábnak – amellett, hogy az eredeti helyszínen is forgattak – másik három hídváltozatot is el kellet készítenie.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.