Hirdetés

A Halálos iramban kitűzte a végállomást: Dupla filmmel zárulhat a széria

|

Hamarosan véget érnek Dominic Torettóék kalandjai.

Hirdetés

Az egyszerű utcai versenyektől mostanra állítólag már a világűrt is megcélzó Halálos iramban az egyik legnagyobb és legsikeresebb filmsorozattá nőtte ki magát az elmúlt két évtizedben, és bár sokan viccelődtek vele, hogy szemlátomást soha nem is akar véget érni, de jelentések szerint a Universal úgy döntött, hogy a tizedik és a tizenegyedik felvonást követően véget ér a központi sztoriszál.

Hirdetés

Első körben a Deadline adta hírül, miszerint az autós filmsorozat, mely eddig nyolc számozott részből, valamint egy mellékszálból (Hobbs és Shaw) áll, további két filmmel tesz pontot az eddigi kaland végére. Persze már a kilencedik és a tizedik részek esetében is valami hasonlóról szólt a fáma, mindazonáltal az egybehangzó információk szerint egy masszív, két filmen átívelő lezárást kezdtek el kigondolni a széria mögött álló kreatívok, és ezeket ugyanaz a Justin Lin fogja rendezni, akinek a nevéhez többek között a hamarosan a mozikban debütáló kilencedik epizód is köthető.

Ez tehát azt jelenti, hogy jelen állás szerint még háromszor ülhetünk a volán mögé Dominic Torettóékkal, beleértve a koronavírus miatt elhalasztott kilencedik felvonást is, ami most 2021. május 28-ra van időzítve. Természetesen a Halálos iramban világának még ezután sem kell feltétlenül búcsút inteni, hiszen érkezhetnek még olyan különálló filmek, mint a Hobbs és Shaw, valamint ott van még a fiatalabb korosztályt megcélzó, a Netflixen futó animációs sorozat Spy Racers címmel, mely szintén tovább bővíti az univerzumot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.