Hirdetés

A Han Solo film tíz évvel az Egy új remény előtt játszódik

|

Hirdetés

Idén decemberben kerül mozikba az első Star Wars spin-off, a Star Wars: Rogue One (Rogue One: A Star Wars Story), jövőre pedig a nyolcadik rész premierjét láthatjuk, azonban 2018-ben bemutatják Han Solo saját mellékszálát is, amelyben a Harrison Ford által eljátszott, jóképű csibész kapja a főszerepet, csak éppen fiatalabb kiadásban. Már gőzerővel keresik azt a színészt, aki eljátszhatja az ifjú Han Solo szerepét, több mint 2500 jelentkezőt teszteltek már, azonban most nem emiatt beszélünk a mellékszálról, hanem Lawrence Kasdan forgatókönyvíró mesélt pár friss részletet arról, hogy pontosan mire is számíthatunk majd a Star Wars Anthology: Han Solo sztorijában:

A film nem a születéséről és a felnövéséről fog szólni. Szerintem nagyjából 10 évvel az Egy új remény előtt játszódik majd, vagy talán egy kicsivel korábban. De [Akira] Kurosawa egyszer azt mondta, hogy csak a hősök változnak, a gonoszok mindig ugyanolyanok maradnak, Harrison [Ford] pedig még az Ébredő Erőben sem tudta eldönteni, hogy melyik oldalhoz is tartozik pontosan.
Szerintetek ki illene a legjobban a fiatal Han Solo szerepébe?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.