Hirdetés

A Han Solo spin-off lesz Lawrence Kasdan utolsó Star Wars filmje

|

Hirdetés

Remélhetőleg mindenki ismeri Lawrence Kasdan nevét, hiszen a zseniális forgatókönyvírónak legalább annyira köszönhetjük a Star Wars széria legendáját, mint George Lucasnak, ugyanis Kasdan készítette el a Birodalom visszavág és a Jedi visszatér szkriptjét is. Bár az új trilógiát kihagyta, J.J. Abrams rendezőnek sikerült visszacsábítania a Star Wars: Az ébredő Erő esetében.

Kasdan következő munkája a Star Wars második mellékszála lesz, amelyben Han Solo kapja a főszerepet, viszont a német Bild magazinnak adott interjúja alapján ez lesz az utolsó Star Wars film, amin dolgozik:
Ez az utolsó filmem a sagában. Már ezt sem akartam elvállalni, de a családomnak tetszett az ötlet. Négy Star Wars filmet készítettem. Ez több, mint elég.
A Han Solo spin-offot 2018. május 25-re lőtte be a Disney, amelyet a Phil Lord - Chris Miller (21 Jump Street, A Lego-kaland) páros rendez majd Lawrence és fia, Jon Kasdan irománya alapján. Előtte azonban még jön két másik Star Wars film is: 2016. december 22-én (hazai dátum) a Rogue One: A Star Wars Story, amit Gareth Edwards (Monsters, Godzilla) rendez, valamint 2017. május 26-án a Star Wars VIII Rian Johnson (Looper) elképzelésében.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.