Hirdetés

BRÉKING: A Hang nélkül 2. bemutatója is a koronavírus áldozatául esett

|

Jövő héten mutatták volna be a horrorfilm második részét.

Hirdetés

A koronavírus terjedése egyre nagyobb méreteket ölt, ez pedig az elmúlt hetek tapasztalatai alapján a filmforgalmazásra is megkerülhetetlen hatással van. Ezúttal a Paramount Pictures hozott döntést, miszerint elhalasztja a Hang nélkül 2. eredetileg március végére tervezett bemutatóját nemcsak az európai piacon, hanem az egész világban.

Hirdetés

A 2018-as év egyik legnagyobb sikereként elkönyvelt Hang nélkül folytatását kétségkívül hatalmas várakozás övezte a tavaszi szezonban, és már a jövő héten bemutatták volna világszerte. Cseppet sem meglepő, hogy a következő James Bond-film, a Nincs meghalni és a Nyúl Péter 2. példáját követve a Paramount is törölte az eredeti bemutatódátumot, ugyanakkor mindenképp nagyobb érvágás a szóban forgó produkciók elhalasztásánál abból a szempontból, hogy itt már egy teljesen lefutott marketingkampány előzte meg a döntést.

Itt olvashatjátok el John Krasinski nyilatkozatát a halasztásról:

"Az egyik dolog, ami a legnagyobb büszkeséggel tölt el, hogy az emberek azt mondták a filmünkre, mindenkinek látnia kell. Nos, a folyamatosan változó körülményekre való tekintettel, ennek egyértelműen nem most van itt az ideje. Bármennyire is izgatott vagyok, hogy láthassátok ezt a filmet, várnom kell a bemutatásával, míg mindnyájatoknak lehetősége adódik erre. Szóval drukkoljatok a közös mozizásunkért. Találkozunk hamarosan!"

Egyelőre bizonytalan, hogy mikorra halasztják a premiert.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

AQuietPlacePart2...Take2

John Krasinski (@johnkrasinski) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.