Hirdetés

A hangya bakiparádé - Paul Rudd és Michael Pena végigtáncolták a forgatást

|

Hirdetés

Azt már láthattuk nem rég, hogy milyen, amikor a Bosszúállók stábja szórakozik kicsit, hogy feldobjanak egy-egy unalmasabb forgatási napot. Most viszont kiderült, hogy a Marvel másik idei nagyágyúja, A hangya forgatása egyenesen egy fergeteges táncparádé volt. A hangyányi videóban Paul Rudd és Michael Pena diszkóhangulatot varázsol, míg a több, mint 70 éves Michael Douglas pedig a jó bakiparádéhoz híven szitkozódik kicsit. A rajongók kedvencévé vált Pena, aki karakterét egyébként egyik jó barátjáról mintázta, akárcsak a filmben itt is ellopja a műsort Rudd elől nevetséges táncmozdulataival. El sem merem képzelni, hogy milyen felvételeket láthatunk majd az Amerika Kapitány: Polgárháború forgatásáról. https://www.youtube.com/watch?v=jrSluDzmcwA

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.