Hirdetés

A Hangya forgatása januárban kezdődhet

|

A Marvel stúdió által nem rég bejelentett Hangya-film állítólag már a forgatás előtti szakaszában van,ami Angliában,Londonban és az Egyesült Királyság más helyein lehet.

Hirdetés

 

A 2015 november 6.-ra datálódó film főszerepére a People Choice Award-díjas színészt, Nathan Fillion-t egyre több helyen pletykálják. De a film rendezője biztosan Edgar Wright lesz, aki több éve dolgozik már a scripten. A Hangya "központjában" a biofizikus Dr. Henry "Hank" Pym van, aki úgy lesz szuperhős, hogy felfedez egy vegyi anyagot (amit később elnevez Pym-részecskének), amely lehetővé teszi számára, hogy módosítsa a méretét. "Fegyvere" egy sisak, amivel tud kommunikálni a hangyákkal. Egy Scott Lang nevű férfi később ellopja Pym sisakját, hogy megmentse lányát Cassie-t,aki szívbeteg. Hangya később feleségével Janet-tel (aki Darázs néven szintén szuperhős) belép a Bosszúállók közé. Vajon ez az állítólagos januári forgatás kezdés nincs kicsit korán a 2015-ös év végi bemutatáshoz képest?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.