Hirdetés

A Hangya két sztárja törzsi rituálét jár (videó)

|

Hirdetés

A Marvel egy nagyon furcsa TV szpotot adott ki új filmjének megjelenése alkalmából. A rövid kedvcsinálón A Hangya két főszereplőjét, Michael Douglast és Paul Ruddot láthatjuk, ahogy valamilyen törzsi rituálét járnak, tapsolnak, és a mellkasukat csapkodják a közelben lévő hangyák hívásához. Mostanában sok rajongó panaszkodott, hogy a film előzetesei túl sok spoilert tartalmaznak, a mostani viszont nem rontja majd a film élvezhetőségét. A Hangya megjelenésének alkalmából a Marvel és a Disney bejelentették, hogy előrendelhetővé vált a Marvel filmes univerzum második fázisának különleges gyűjtői csomagja. A Hangya július 23-án érkezik a hazai mozikba, ha már addig nem bírjátok ki, próbálkozhattok Rudd és Douglas furcsa hangyahívogató rituáléjával. https://www.youtube.com/watch?v=xyGwMqMCta4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.