Hirdetés

A Hangya - Törölt jeleneten Scott Lang és Hank Pym alternatív első találkozása

|

Hirdetés

Még hátravan néhány hónap, mielőtt viszont láthatnánk Paul Rudd Hangyáját az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, azt követően pedig csak 2018-ban találkozunk vele ismét, az Ant-Man and The Wasp-ban. Előtte azonban lesz bőven időnk arra, hogy újra és újra átéljük a legkisebb szuperhős első kalandját, hiszen a film digitális változata ma (habár magyar idő szerint valószínűleg inkább holnap), a DVD és BluRay lemezek pedig december 8-án válnak elérhetővé. Ezek a kiadványok természetesen nem csak magát A Hangyát fogják tartalmazni, hanem rengeteg forgatási videót, audiokommentárt és persze törölt jeleneteket is. A Marvel egy kis kedvcsináló gyanánt közzé is tette az egyik ilyen kimaradt részletet, amelyen Dr. Hank Pym (Michael Douglas) és Scott Lang (Paul Rudd) alternatív első találkozását láthatjuk, ami végül nem került bele a teljes filmbe. Bónuszként a jelenet alatt Peyton Reed rendező és a főszereplő, Rudd kommentárját hallhatjuk, akik a lentebb található videóban elmondják, hogy a két karakter itt mérte volna fel először a másikat. Pym szándékosan öregebbnek tettette magát, hogy sebezhetőbbnek tűnjön, miközben Lang feltérképezte a házat a betörés előtt. A jelenetsort végül mégis kivágták, mert úgy gondolták, hogy a széf feltörős jelenet kellőképpen bizonyította Scott találékonyságát, nem kellett rátenni még egy lapáttal és Hank Pym bemutatását is kissé másképp szerették volna megvalósítani. https://www.youtube.com/watch?time_continue=53&v=u9dKlpkuMbM  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.