Hirdetés

A Hangya újabb ízelítőnek néz elébe

|

Hirdetés

Lássuk be, a Marvel legújabb filmje, a Hangya nem örvend akkora népszerűségnek és hype-nak, mint az előző darabok (még A galaxis őrzőire is felkaptuk a fejünket az első-második előzetes után, a Hangyánál óvatosabban lelkendezünk), ezt pedig a stúdió is érzi. Nem véletlenül adták arra a fejüket, hogy a héten debütáló Jurassic World IMAX-vetítései elé belőnek egy 6 perces előzetest (talán a film első 6 percét, talán csak néhány jelenetbe kaphatunk bővebb betekintést), ezzel is generálva az emberek érdeklődését. Nem rossz stratégia, hiszen a JW-re sokan fognak jegyet váltani, ám nem feltétlen bölcs döntés ellőni ennyi mindent előre. Ti mit gondoltok? Megnéznétek azt a 6 percet még a premier előtt, vagy köszönitek szépen, kivárjátok? https://www.youtube.com/watch?v=mA-_ObfXlgc A film hazai bemutatója július 23, szóval még egy picivel több, mint egy hónapot kell aludnunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.