Hirdetés

A harcos 2 - Mark Wahlberg leszerződött!

|

David O. Russell szándéka eddig sem volt kétséges, ő simán elkészítené A harcos folytatását és el is fogja, a főszereplője már megvan hozzá, ugyanis Mark Wahlberg aláírt a második részre.

Hirdetés

Mark Wahlberg mellett természetesen várjuk Christian Bale visszatérését is, bár a The Dark Knight Rises-re kigyúrva magát elég megrázó lenne újra csontsoványra fogynia, de nem lehetetlen. Wahlberg egyébként elárulta a Spike TV-nek, hogy nem fognak készíteni A harcos 4,5,6,7-et vagy többet, de egy trilógiát mindenképpen, amelyben kiteljesesik a Ward-Gatti (Aturo Gatti) küzdelem. Nekem csupán egyetlen-egy meglátásom van a folytatással kapcsolatban: ha Bale nem lesz benne, bukott ötlet!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.