Hirdetés

A harcos - David O. Russell kész a folytatásra!

|

91%-os házi kritikánkkal a David O. Russell dirigálta A harcos az idei év egyik legjobbjának számít és kategóriáján belül sincs miért szégyenkeznie. A két főszereplő pedig egyenesen fenomenális!

Hirdetés

Talán ezért, talán a hatalmas sikerért és az Oscar-on teljesített remek szereplésért, de David O. Russell kész összekalapálni a folytatást, a rendezés mellett vállalja a forgatkönyv gépelését is. A Sivatagi cápák és feltehetően az Uncharted mozi alkotója ahhoz köti szükségszerűen a folytatás elkészültét, hogy Mark Wahlberg, Christian Bale és a többiek visszajelezzenek és zöld utat adjanak. Ti hogyan fogadnátok egy második részt? Lenne értelme, lehet folytatni? Lehet, hogy inkább nem kéne elrontani, ami már egyszer sikerült... Emlékeztetőként itt a kritika, tessék utánaolvasni!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.