Hirdetés

A Harry Potter-filmek egyik szereplője is ott lesz a Budapesti Comic Conon

|

Az egyik Weasley-vel erősít az őszre tervezett rendezvény.

Hirdetés

A koronavírus-járvány sajnálatos módon a hazai rendezésű Comic Con életébe is beleszólt, hiszen az eredetileg augusztusra tervezett rendezvényt egészen novemberig el kellett halasztani, ezzel pedig néhány korábban bejelentett sztárvendégnek is vissza kellett mondania a szereplést. Emiatt sem Christopher Lambert, sem pedig Natalia Tena nem tudnak részt venni novemberben a rendezvényen, ám helyettük sikerült már új neveket megszerezni, akikkel a rajongók valószínűleg ugyanúgy meg lesznek elégedve.

Hirdetés

A szervezők a Facebook-oldalukon jelentették be a minap, hogy a Harry Potter-filmekben Arthur Weasley-t megformáló Mark Williams is ellátogat majd ősszel Budapestre. Ezzel ő lett a következő nagy név a Trónok harca Joffrey-ját alakító Jack Gleeson, a Vajákban Triss Merigoldot megformáló Anna Shaffer és a Vikingek című sorozatban Torvit alakító Georgia Hirst után, akit sikerült elhívni a rendezvényre. A Budapesti Comic Con tehát november 21-22. között kerül majd megrendezésre a Hungexpo területén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.