Hirdetés

A Harry Potter rendezője készítheti el A sebhelyesarcú remake-t

|

A Universal újabb reboot előkészületeivel halad megállíthatatlanul előre, ezúttal A sebhelyesarcú című klasszikust indítanák újra, annak ellenére, hogy a háta közepére sem kívánja senki.

Hirdetés

Körülbelül úgy viszonyulunk A sebhelyesarcú remake ötletéhez, mint Tony Montana a fenti képen, ennek ellenére a Universal-t nem hatja meg a nép siránkozása és mindenképpen elkészítik a remake remake-jét, hiszen már Brian De Palma klasszikusa is az 1932-es alkotás zseniális feldolgozása volt. A rendezést a Harry Potter epizódok direktora, David Yates készítheti, a sztorit pedig állítólag modern köntösben szeretnék bemutatni, s bár a főszereplőről még nem pletykáltak, de ki tudná utánozni Al Pacino páratlan alakítását?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.