Hirdetés

A Harry Potter-színészek sajátos módon tartják a kapcsolatot egymással

|

Emma Watson árulta el, miként próbálnak tradicionális "muglik" maradni Radcliffe-fel és Grinttel.

Hirdetés

Még azok is meghatódhattak az HBO Max újévi különkiadásától, a Harry Potter 20. évfordulós összejövetelétől, akik nem mondanák különösebben a franchise legnagyobb rajongóinak magukat. Az immár felnőtt sztárok még 20 év elteltével is jól mutattak együtt a képernyőn, és a nosztalgiázást kulisszatitkok elmesélésével tették teljessé.

Hirdetés

Persze a csúcspont az volt, amikor a három főszereplőt alakító színész, Emma Watson, Daniel Radcliffe, illetve Rupert Grint összeültek anekdotázni és megosztani egymással érzéseiket. Már itt is érződött, hogy bár a 20. évfordulóra gyűltek össze a sztárok, mintha semmi sem változott volna kettőjük között. Mint azt a British Vogue-nak elárulta Emma Watson, ez azért van, mert továbbra is rendszeresen tartják a kapcsolatot egymással.

"Mindketten utálják a WhatsAppot, meg úgy a telefonokat is általában. Igazából, így hárman igyekszünk tényleg távol maradni a kütyüktől, ami nyilván megnehezíti a sok oda-vissza üzenetváltást. Nincsen közös csoportchatünk, de külön-külön beszélgetni szoktunk egymással. Rupert folyton küld képet a kislányáról, Wednesdayről, amitől kész vagyok. Dan és én pedig általában egymást igyekszünk megnyugtatni. Mi ketten kerüljük a rivaldafényt, úgyhogy jó érzés volt egymás támogatását magunkénak tudni, hiszen tudtuk, hogy ismét a figyelem középpontjába kerülünk."

Mindig szívet melengető ilyen megszólalásokat olvasni színészek részéről, főleg akkor, ha majd egy évtizedet dolgoztak együtt. Ez is jól bizonyítja, hogy bár a munka miatt keresztezi az útjuk egymásét, ez még nem akadálya annak, hogy életre szóló barátságok szülessenek a forgatásokon.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.