Hirdetés

A hátrahagyottak - Hamarosan debütál a 2. évad

|

Hirdetés

Október 5-én indul az HBO saját gyártású sorozata, A hátrahagyottak (The Leftovers) legújabb évada! Damon Lindelof (Lost – Eltűntek), Peter Berg (Nagypályások, A túlélő, Hancock, A királyság rendezője), Tom Perrotta (író), Mimi Leder (A hátrahagyottak, A befutó, Deep Impact rendezője) és Tom Spezialy (Ash vs Evil Dead, Zero Hour, Chuck, Született feleségek producere) executive produceri felügyelete mellett folytatódnak a Garvey család megpróbáltatásai. A második évadban, amely négy évvel a nagy esemény és egy évvel az első évadban történtek után játszódik, Kevin Garvey (Justin Theroux), az egykori rendőrfőnök és újjáalakult családja (Carrie Coon, Margaret Qualley), a texasi Miracle városkába költözik, az egyetlen városba, ahol senki sem tűnt el. Kevin reméli, hogy ebben a modern édenben végre békét és a nyugalmat talál, de végül új démonokkal és fájdalmas történtekkel kell megküzdenie. https://www.youtube.com/watch?v=GLckXfxRvRI Az HBO és az HBO Go oldalán az amerikai bemutatóval egy időben, hajnali 3 órától látható már a sorozat, minden hétfőn este pedig 10 órakor ismételik az HBO csatornáján. Az első rész ingyen megtekinthető lesz az HBO Go oldalán október 5-én! Október 5-től feliratosan, október 20-tól pedig már szinkronosan is nézhető a széria. /HBO/

AHatrahagyottak_online_plakat_1350x2000
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.