Hirdetés

A Heath Ledger dokumentumfilm zavarba ejtő dolgokat árul el

|

Hirdetés

A Heath Ledger: Too Young To Die dokumentumfilmben a színész apja ad betekintést fia naplójába, amelyet a Sötét lovag forgatása során írt, némely részlet csontig hatoló. Nézzétek meg: https://www.youtube.com/watch?v=kJMoKMieNn8 Köztudott, hogy Heath Ledger teljesen beleélte magát Joker szerepébe Christopher Nolan Sötét lovagjában, mi több egyesek szerint túl messzire ment, depresszióssá vált és drogokat is fogyasztott, ez okozta későbbiekben a halálát is, mások szerint egyszerűen csak túl sok gyógyszert szedett be. Sosem tudjuk meg, hogy mi történt valójában, de a dokumentumfilm legújabb klipjéből kiderül, hogy az ötleteit a szerepre eléggé egészségtelen karakterekről szerezte. Láthatunk különböző szöveg idézeteket, képeket Alex-ről a Mechanikus narancsból. A naplója utolsó oldalán pedig az áll, hogy "Bye Bye". Talán előre jelezte a vég közeledtét?

123794
Csak 28 éves volt. Heath Ledger halálának híre futótűzként terjedt. Egyike volt azon fiatal hollywoodi sztároknak, akik ilyen fiatalon hagyták itt az árnyékvilágot. A halála megrázta az egész filmvilágot és rajongóit világszerte. Bár celebnek számított, nem akart sztár lenni. Ezt igazolja is, hogy nagy játékfilmek szerepeit, mint például a Pókember főszerepét is elutasította, kisebb filmekért. Szándékosan hozta meg ezeket a döntéseket, ezzel kockára téve karrierjét számtalan alkalommal. Jobban érdekelte a komoly színészet, mint hogy hollywoodi szupersztárrá váljon. A film bemutatja a már fiatalon óriási tehetséggel rendelkező színész átalakulását egy komplex karakter színésszé. Megmutatja egy másik, eddig ismeretlen tehetségét, ugyanis a munkája mellett szeretett fotózni is, kollázsokat és újszerű zenei klipeket készített. A dokumentumfilm készítő megpróbálják felvázolni Heath személyes oldalát filmklipekkel és interjúkkal: gyermekkori osztálytársaival, színésztársaival, Terry Gilliammel és természetesen édesapjával.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.