Hirdetés

A "Heroes for Hire" a horizonton?

|

Jeph Loeb, a Marvel televíziós részlegével foglalkozó vezetője mondott egy, a fanoknak érdekesnek tűnő dolgot.

Hirdetés

Már az 1.fázisban is suttogtak már erről a csapatról, hogy készülhet nekik különfilm, de sajnos nem valósult. Egészen idáig? Jeph Loeb, a Marvel televíziós részlegének a vezetője elmondta, hogy dolgoznak egy lehetséges Jessica Jones tv sorozaton (ő egy magándetektív),illetve beszélt az eddigi utolsó nagy bejelentésükről, a Galaxis Őrzőiről: "Ahogy mi bejelentettük a Galaxis Őrzőit, úgy gondolkodunk a Heroes for Hire franchise-ban, amelyben többek között Luke Cage és Iron Fist is található." A Heroes for Hire pénzért védelmi szolgáltatások nyújt. Ez a film valószínűleg a 3.fázisban lenne látható, ha tényleg elkészül, de a tagok akár már cameozhatnának a 2.fázisban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.