Hirdetés

A hét mesterlövész remake - Vincent DOnofrio lehet a főgonosz

|

Hirdetés

Az MGM és a Sony Pictures újabb és újabb színészeket jelentettek be a közelmúltban a Hét mesterlövész remake-hez, úgy tűnik, hogy mielőbb szeretnék tető alá hozni Antoine Fuqua (Kiképzés, A védelmező, Támadás a Fehér Ház ellen) westernjét. Ezúttal azzal kapcsolatban került szóba a feldolgozás, hogy Vincent DOnofrio lehet az, aki megkeseríti a mesterlövészek életét. Legalábbis az MGM vele folytat tárgyalásokat a csatlakozásáról, de ha sikerül megegyezniük, akkor DOnofrio olyan színészek mellé csapódik majd, mint Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke és Haley Bennett. A többi szereplő kilétét egyelőre még nem kötötte az orrunkra a stúdió, de a forgatókönyvről már tudjuk, hogy Nic Pizzolatto és John Lee Hancock szállították. A forgatás jövő hónapban kezdődhet, addig várhatóan újabb casting-híreket kapunk majd. Az eredeti, 1960-as westernben (amit Kurosawa méltán híres A hét szamuráj című műve ihletett) többek között Steve McQueen és Charles Bronson segítettek egy falunak megakadályozni, hogy egy időközönként visszajáró rablóbanda kifossza azt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.