Hirdetés

A hetedik fiú - Első Trailer és Poszter

|

Sergey Bodrov idén egy vadonatúj fantasyvel készül aminek meg is érkezett az első kedvcsinálója és egy posztert is kaptunk mellé.

Hirdetés

A történet egy nem mindennapi lovagot követ Father Gregoryt (Jeff Bridges) és az ő tanoncát Tom Wardot (Ben Barnes) akik azon vannak, hogy legyőzzék a gonosz Mother Malkint (Julianne Moore) és az ő követőit. Az előzetes alapján még jó is sülhet ki belőle, ám aggasztó a tény, hogy a megjelenést ismét eltolták. Az október 25.-i  premier átcsúszott egészen jövő január 17.-ig. Azért reménykedünk, hogy A hetedik fiú kellemes meglepetés lesz. Főbb szerepekben még Kit HaringtonAlicia VikanderDjimon HounsouOlivia Williams és Antje Traue. Az előzetesért és a poszterért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.