Hirdetés

A hetedik fiú - Poszteren Kit Harington

|

A Trónok harcában Havas Jont alakító Kit Harington is tiszteletét teszi Sergey Bodrov készülő fantasy kalandfilmjében. Itt is a poszter.

Hirdetés

A hetedik fiú kinnt lesz az idei Comic-Conon, paneljuknál pedig többek között ez a poszter is helyet kap amit a Warner Brothers osztott meg twitter üzenetében. Sergey Bodrov filmje egyre bukás szagúbb a folytonos csúsztatások miatt, legutóbb idén októberről 2014 január 17.-re tolták el a bemutatót. A szereposztás Jeff Bridgesel az élen még bíztató is lehetne, talán jövő héten képesek lesznek javítani a helyzetükön. Egyéb szerepekben még Julianne Moore, Olivia Williams, Ben Barnes, Antje Traue, Alicia Vikander és Djimon Hounsou. A poszterért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.