Hirdetés

A héten felfedheti magát Venom

|

Minden jel arra utal, hogy hamarosan megismerhetjük a Tom Hardy féle Venomot.

Hirdetés

A Sony szeretné minél jobban kiaknázni a birtokában lévő Pókemberes karaktereket és potenciálisan egy saját filmes univerzumot építeni köréjük. Első körben a Marvel képregények egyik legnépszerűbb antihősének, Venomnak biztosítanak egy önálló filmet, ami reményeik szerint bebikázza a jövőre néző terveiket.

Hirdetés

A Tom Hardy főszereplésével készülő film forgatásáról már megosztott néhány fotót a stáb, de ezidáig nem derült fény arra, hogy pontosan hogyan fog kinézni a címszerepet betöltő szimbióta. Azonban ez hamarosan megváltozhat, ugyanis az IGN készül valamire ezen a héten, ami a Venomhoz kapcsolódik.

A weboldal egész hónapban a 2018-ban érkező filmekkel foglalkozik, melynek keretében már a Slender Man trailerét is megkaptuk. A Venommal kapcsolatban valószínűleg nem lesz szó előzetesről, tekintve, hogy a film csupán novemberben érkezik, de egy ütős fotóra nem kizárt, hogy számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.