Hirdetés

Megvan, mikor láthatjuk A híd zárószezonját

|

Nincs olyan vészesen messze "Saga Norén, Länskrim, Malmö" utolsó nyomozása.

Hirdetés

A nordic noir fanoknak elmondhatatlanul sokat jelentő Híd elérkezett a régóta beharangozott búcsúévadjához. A tavaly novemberben leforgatott negyedik szezonon már végzik az utómunkálatokat, és ma az is kiderült, hogy mikor tér vissza a képernyőkre.

Hirdetés

A Malmö és Koppenhága között ingázó bűnügyi sorozat, A híd ezúttal felhagy késő nyári - kora őszi premierszokásaival, és rendhagyó módon 2018. január elsejére tűzte ki bemutatásának dátumát. 

A hidat vetítő svéd televízió munkatársa, Anna Croneman így nyilatkozott a szériával kapcsolatban:

Megerősítem, hogy A híd negyedik évada újév első napján érkezik. Ennek az az oka, hogy ezzel szeretnénk megajándékozni a fanokat és a nézőket, akik újév napján nézhetik kényelmesen a foteljukból. Fantasztikus lesz az utolsó évad, érdemes várni rá.

Eddig annyi bizonyos a negyedik évadról, hogy 8 részes lesz, és a Saga (Sofia Helin) - Henrik (Thure Lindhart) nyomozópáros lesz a reflektorfényben. Az állandó mellékszereplők közül visszatér Lillian (Sarah Boberg), a korábbi dán rendőrfőnöknő is. 

Ki várja már tűkön ülve Saga és Henrik utolsó bevetését?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.