Hirdetés

A hihetetlen család - Folytatás várható?

|

Michael Giacchino, az egyik legjobb zeneszerző nyilatkozott arról, hogy Brad Bird szívesen elkészítené a 2004-es A hihetetlen család folytatását és ő komponálhatná ismét a zenét.

Hirdetés

Ha valaki nem hallott volna még Michael Giacchino-ról, olyan remek zenei aláfestéseket köszönhetünk a mesternek, mint a Star Trek, a Fel!, a Lecsó, a Mission Impossible 3, a Super 8 vagy a Verdák 2, de rengeteg videójáték dallamait is ő hozta felszínre, többek között a Medal of Honor részeit, a Call of Duty részeit, a Turning Point: Fall of Liberty-t és még sorolhatnám. A Collider magazin interjút készített vele és Giacchino-t megkérdezte A hihetetlen család folytatásáról is. A zeneszerző szerint Brad Bird csak egy remek történetre vár, ahogyan a stúdió is. Amikor Bird megtalálja a megfelelő történetet, biztosak lehetünk benne, hogy teljes vállszélességgel odaáll mögé és elkészíti azt. Bird állítólag nem siet, nem erőlteti a dolgot, ha jó sztori fogalmazódik meg csak akkor készíti el a folytatást, amíg ez nem történik meg, addig marad jegelve a projekt. Giacchino pedig erre vár, hiszen biztosan ő készíti a folytatás hanganyagát is, ha arra kerül a sor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.