Hirdetés

Trilógiává bővülhet A hihetetlen család

|

A készítők szerint minden esély megvan rá.

Hirdetés

Már csak A hihetetlen család 2 rendkívül kedvező kritikai, valamint elképesztő bevételei okán is. A Disney-Pixar animációfilmje ugyanis 180 millió dollárt termelt első hétvégéjén Észak-Amerikában és további 53-at a tengerentúlon. Utóbb nem tűnhet soknak, viszont számos országban - köztük nálunk is - a Foci VB miatt csúszik a film premierje. Viszont ilyen visszajelzések után adja magát a kérdés, hogy jöhet-e a folytatás?

Hirdetés

Elvégre pont Irdatlanék kalandjai esetében adná magát egy egész franchise, mégis 14 évet kellett rá várni és ezalatt nem csak a Toy Story, hanem a Verdák is trilógiává bővült, de a Némó nyomában, vagy a Szörny RT. i kapott azóta egy-egy ráadást. Az első résszel, valamint a L'ecsóval Oscart érdemlő Brad Bird ugyan nem rég kijelentette, hogy nem szereti a folytatásokat és az eredeti ötleteket preferálja, mégsem zárkózik el egy lehetséges harmadik résztől.

Soha sem tudhatod. Rengeteg ötletünk volt a második részre, melyeket végül nem használtunk fel a kéz filmbe, de azok lennének egy lehetséges harmadik epizódban... vagy egy teljesen más projekt keretein belül. 

John Walker, a filmek producere osztja Bird véleményét: 

Nem zárom ki egy harmadik rész lehetőségét, de lehet, hogy újabb 14 évet kell majd várni rá, mert az embereknek most biztosan kell majd egy kis idő.

A hihetetlen család 2-re viszont szerencsére nem kell 14 évet várnunk nekünk sem, ugyanis július 19-től les látható a hazai mozikban. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.