Hirdetés

A hihetetlen Hulk direktora tárgyalásokat folytat a Sea at War rendezéséről

|

Luc Besson titokzatos Sea at War című filmjének, talán megvan a rendezője Louis Leterrier személyében. A francia rendező olyan filmekről híres, mint A hihetetlen Hulk, és a pár hét múlva debütáló Szemfényvesztők.

Hirdetés

A pletykák szerint még csak a tárgyalások elején járnak a Sea at War rendezői székéért, és épp ezért olyan nagy titokban tartják a szinopszist, hogy állítólag maga Leterrier is csak Luc Besson irodájában olvasgathatta a szkriptet. Az író egyébként olyan filmek forgatókönyvéért felelős mint Az ötödik elem vagy az Elrabolva. Pletykák alapján eddig annyit tudunk, hogy a film egy sellő kalandjairól szólna, ezzel Leterrier visszakerülne a fantasy világába, amivel már 2010-ben ismerkedett A titánok harcában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.