Hirdetés

A hobbit 3: Egyelőre se forgatókönyv, se pénz

|

Az már bizonyos, hogy három részben jön ki A hobbit, a harmadik rész költségvetésével kapcsolatosan viszont még sok a kérdés. A Warnes Bros. bízik az anyagiak ésszerű alakulásában, és abban, hogy az első két rész jó közönségcsali lesz.

Hirdetés

2010 májusában A Hobbit produkciója még nem startolhatott az MGM anyagi problémái miatt. Mostanra viszont az eredetileg kétrészesnek tervezett film már trilógiává nőtte ki magát, és eddig feltételezni lehetett, hogy azért, mert a Warner Bros. és a rendező, Peter Jackson megállapodtak egy összegben, ami a harmadik film létrehozásához szükséges. Ehhez képest meglepő, hogy ilyen összeg és megállapodás még nincs, és a harmadik rész forgatókönyve sem készült még el. Több infóért az anyagiakról és a tervekről katt!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.