Hirdetés

A hobbit: Smaug pusztasága - Bemutatkozik Beorn

|

Rengeteg rajongó volt arra kíváncsi, hogy miképpen fest majd Peter Jackson elképzelésében Beorn, A hobbit könyv egyik fontos szereplője, akit legelőször idén, A hobbit: Smaug pusztaságában láthatunk.

Hirdetés

Noha pixeles és elég rossz minőségű, de legalább végre láthatjuk Beorn karakterét A hobbit: Smaug pusztasága egyik fotóján, amely idén december 12-én mutatkozik be hazánkban. Beorn egy tiszteletet parancsoló, erőteljes férfi volt hatalmas erővel, és mindez akkor is jellemző volt rá, ha medve formában volt, ugyanis képes volt átalakulni. Reméljük hamarosan jó minőségben is megpillanthatjuk a könyv egyik fontos szereplőjét, aki nagyban befolyásolja majd hőseink sorsát, azt viszont már tudjuk az IMDb adatlapjáról, hogy Beorn-t Mikael Persbrandt (Örök pillanatok, Egy jobb világ, A hipnotizőr) alakítja majd.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.