Hirdetés

A hobbit: Smaug pusztasága - Beorn háza

|

Ezúttal nem egy trailer vagy TV spot érkezett A hobbit háza tájáról, hanem egy kulisszák mögötti videó, melyben bemutatásra kerül az egyik új szereplő meglehetősen érdekes háza.

Hirdetés

A rengeteg akció jeleneten túl amit már az előzetesekben megcsodálhattunk természetesen többet is tartogat számunkra a folytatás. A legújabb anyagban betekinthetünk a színfalak mögé, azon belül is Beornnak, az "alakváltónak" az otthonába. Aki nem tudná, hogy kiről is van szó annak Ian McKellen egyszerűen így írja le: "Egy ember aki néha medve, és egy medve aki néha ember". Egy ilyen élőlénynek pedig nagy éllettérre van szüksége, és Peter Jacksonék most sem aprózták el. Sőt, annak érdekében, hogy a színészek valóban kicsinek tűnjenek a kamerák előtt, az egész helyszínt átlagosnál nagyobbra építették, így a felvételeket nézve olyan érzésünk van, mintha az asztalnál ücsörgő felnőtt férfiak kisgyerekek lennének. A videót megtekinthetitek a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.