Hirdetés

A hobbit: Smaug pusztasága - Képen Tauriel

|

Régen érkezett már utoljára hír A hobbit folytatásáról. Most végre itt egy kép a szépséges tünde harcosról, Taurielről.

Hirdetés

A hobbit: Smaug pusztaságában fel fog tűnni egy új karakter, Tauriel a tünde harcos akit a gyönyörű Evangeline Lilly alakít majd. Ő lehet az új rész legérdekesebb karaktere, egyúttal létjogosultsága a legvitatottabb is, hiszen Tauriel nincs benne J.R.R. Tolkein könyveiben. Jacksonék azért írták hozzá a történethez, hogy legyen mivel kitölteni a filmet, ha azonban jól megírt karakter, és hasznos tagja lesz a történetnek akkor semmi kifogásom nincs ellene. Lilly beszélt is kicsit a szerepéről "Tauriel a Tünde Őrség vezetője. Ő egy Erdei Tünde, ami azt jelenti, hogy sokkal alacsonyabb rangú azoknál a tündéknél akiket eddig megismertünk A Gyűrűk Urából. Nincs olyan státusza, mint Arwennek vagy Galadrielnek vagy Elrondnak vagy akár Legolasnak, sokkal alacsonyabban van. Egy kicsit ellene is van a tündék társadalmi rendjének."

Ígéretes karakternek tűnik. Reméljük hamarosan megtudunk többet róla, szint úgy a filmről, ami idén december 13-án érkezik. Főbb szerepekben  Martin Freeman, Ian McKellen, Luke Evans, Lee Pace, Stephen Fry, Orlando Bloom, és Richard Armitage. A képet megnézheted, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.